Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın, Kadir Gecesi mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı.Başkan Kalaycı mesajında, on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına veda ederken, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın...

26 Nisan 2022 Salı 13:38
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın, Kadir Gecesi mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Kalaycı mesajında, on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına veda ederken, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Kalaycı mesajında şunları kaydetti:

"Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, ilahi rahmet ve lütufların bol olduğu bu gecenin; huzur ve barışa vesile olması temennisiyle şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, başta Karamanlı vatandaşlarımız olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tüm hemşerilerimi sevgi, saygı ve en kalbi duygularla selamlıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.