Karaman Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, şehir genelinde hakim olan yoğun kar yağışı ve hava sıcaklıklarının eksi derecelere düşmesi nedeniyle sokak hayvanlarını unutmadı.Karaman Belediyesine bağlı ekipler, yoğun kar yağışı nedeniyle sokakta...

24 Ocak 2022 Pazartesi 15:35
Karaman Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi, şehir genelinde hakim olan yoğun kar yağışı ve hava sıcaklıklarının eksi derecelere düşmesi nedeniyle sokak hayvanlarını unutmadı.

Karaman Belediyesine bağlı ekipler, yoğun kar yağışı nedeniyle sokakta yaşayan sokak hayvanları için daha önce belirlenen yemleme istasyonlarına ve doğaya yem bıraktı.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Şehir genelinde bulunan yemleme istasyonları ekipler tarafından sürekli kontrol edilerek yem bırakılıyor. Diğer yandan merkeze uzak alanlarda yaşayan ve yem bulamayan sokak canları için ise sürekli olarak doğaya yem bırakılıyor." ifadesine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.