Karaman İl Sağlık Müdürü Kurşun'dan "14 Mart Tıp Bayramı" mesajı

KARAMAN (AA) - Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Kurşun mesajında gelişmiş toplumların temelinin, bireylerin sağlıklı yaşam sürmelerinden geçtiğini belirtti.Çünkü sağlıklı...

14 Mart 2022 Pazartesi 14:03
Karaman İl Sağlık Müdürü Kurşun'dan

KARAMAN (AA) - Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kurşun mesajında gelişmiş toplumların temelinin, bireylerin sağlıklı yaşam sürmelerinden geçtiğini belirtti.

Çünkü sağlıklı bireylerin üretmeye, gelişmeye ve ilerlemeye katkı sağladığını ifade eden Kurşun şunları kaydetti:

"Sağlık, öncelikli bir yaşam hakkıdır. Bireylerin bu hakkını koruyan, canlarımızı emanet ettiğimiz insanlığımıza nitelikli yaşam sunma gayesiyle zorlu koşullarda fedakarca hizmet eden insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı amaç edinen, bu kutsal ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren başta ilimiz olmak üzere ülkemizin en ücra köşelerinde sağlık sunumlarında vazife başında olan tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum."

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.