Karaman Valisi Işık, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara tablet dağıttı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık ile Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek, uzaktan eğitim yoluyla eğitim-öğretimlerini sürdüren öğrencilere tablet dağıtımı gerçekleştirdi.Kentteki Sevgi...

25 Ocak 2021 Pazartesi 16:45
Karaman Valisi Işık, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara tablet dağıttı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık ile Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek, uzaktan eğitim yoluyla eğitim-öğretimlerini sürdüren öğrencilere tablet dağıtımı gerçekleştirdi.

Kentteki Sevgi Evleri'nde bir araya geldikleri çocuklarla yakından ilgilenen Işık ve eşi, çocuklarla geleceğe dair umutları ve hedefleri hakkında bir süre sohbet etti.

Ziyarette çocuklara eğitimlerini aksatmamaları yönünde nasihatlerde bulunan Işık, çocukların her anlamda daha kaliteli ve iyi bir eğitim alabilmeleri için, devlet olarak gereken her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Dağıtımını yapacakları tableti amacına uygun kullanmaları yönünde öğrencilere uyarılarda bulunan Vali Işık, eğitim desteği sağlayacak tabletlerle, öğrencilerin okul başarılarının daha da artacağına olan inancını belirterek, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.