Karaman'da baygın halde bulunan hamile kadın hayatını kaybetti

KARAMAN (AA) - Karaman'da evinde baygın halde bulunan 9 aylık ikiz bebeğe hamile olan genç hemşire, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.Alınan bilgiye göre, 9 aylık ikiz bebeğe hamile olan hemşire Sevinç Günenç Karapınar'dan...

12 Mart 2022 Cumartesi 23:46
Karaman'da baygın halde bulunan hamile kadın hayatını kaybetti

KARAMAN (AA) - Karaman'da evinde baygın halde bulunan 9 aylık ikiz bebeğe hamile olan genç hemşire, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre, 9 aylık ikiz bebeğe hamile olan hemşire Sevinç Günenç Karapınar'dan (30) haber alamayan yakınları, Mansurdede Mahallesi 106. Sokak'taki evine geldi.

Hamile kadını, banyoda baygın halde bulan yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen kadın, yolda hayatını kaybetti.

Hamile kadının cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Genç kadının, Karaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı huzurevinde hemşire olarak çalıştığı, geçen ay doğum iznine ayrıldığı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
KaramanKadınHamileHemşire
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.