Karaman'da Havacılık Şenliği Model Uçak Sergisi düzenlendi

KARAMAN (AA) - Karaman'da, 2021 Yunus Emre Yılı kapsamında Havacılık Şenliği Model Uçak Sergisi düzenlendi.2021 Yunus Emre Yılı kapsamında Karaman Valiliği, Karaman İl Özel İdaresi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi iş birliğinde...

08 Temmuz 2021 Perşembe 16:56
Karaman'da Havacılık Şenliği Model Uçak Sergisi düzenlendi

KARAMAN (AA) - Karaman'da, 2021 Yunus Emre Yılı kapsamında Havacılık Şenliği Model Uçak Sergisi düzenlendi.

2021 Yunus Emre Yılı kapsamında Karaman Valiliği, Karaman İl Özel İdaresi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi iş birliğinde Piri Reis Kültür Merkezi’nde Havacılık Şenliği Model Uçak Sergisi açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda ilk olarak paramotor gösterisi yapıldı. Uçan paramotorlardan biri Türk Bayrağı taşırken, diğeri de Yunus Emre'nin sözlerini taşıyan bir pankart açtı.

Daha sonra program, model uçak ile akrobasi gösterisi ile devam etti. Gösterinin ardından Vali Mehmet Alpaslan Işık, öğrencilerin yaptığı model uçak sergisini gezdikten sonra program sona erdi.

Düzenlenen sergiye, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Namık Ak, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin, daire müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.