Karaman'da Panko Birlik tarafından tarım ürünleri satış mağazası açıldı

KARAMAN (AA) - Karaman'da Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından yaptırılan Recep Muğlu Tarım Ürünleri Satış Mağazası hizmete girdi.Ereğli Panko Birlik Başkanı Talha Uzer, Sudurağı beldesinde yapılan mağazanın açılışında,...

01 Temmuz 2022 Cuma 15:48
Karaman'da Panko Birlik tarafından tarım ürünleri satış mağazası açıldı

KARAMAN (AA) - Karaman'da Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından yaptırılan Recep Muğlu Tarım Ürünleri Satış Mağazası hizmete girdi.

Ereğli Panko Birlik Başkanı Talha Uzer, Sudurağı beldesinde yapılan mağazanın açılışında, Sudurağı beldesinin Karaman'ın en çok pancar üreten yerlerinden biri olduğunu söyledi.

Panko Birlik olarak üreticilere destek amacıyla bir depo ve tarım ürünlerinin satılacağı satış mağazası yaptıklarını aktaran Uzer, "Bizlerin var oluş sebebi pancar üreticilerimizdir. Onlar olmasa birliğimiz olmaz. Bu mağazamıza da beraber görev yaptığımız görevi başında vefat eden eski Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu'nun adını verdik. Kendisini rahmetle anıyoruz. Onu unutmayacağız. Şimdiden bu mağazamız Karaman'a hayırlı olsun."

Daha sonra Muğlu'nun ailesine, Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceylan ve yönetim kurulu üyelerine plaket verildi.

Açılışa Panko Birlik Yönetim kurulu üyeleri, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.