Karaman'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 9 zanlıdan 4'ü tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Kemal K, Mehmet B, Emre S. ve Muhammet Ali S, çıkarıldıkları...

14 Kasım 2020 Cumartesi 17:05
Karaman'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 9 zanlıdan 4'ü tutuklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Kemal K, Mehmet B, Emre S. ve Muhammet Ali S, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince cezaevine gönderildi.

Feride K, Ahmet Utku A. ve Erdinç D'ye ev hapsi tedbiriyle, Ertuğrul K. ve Hasan B. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, fiziki ve teknik takibin ardından Kemal K, Mehmet B, Erdinç D, Feride K, Emre S, Mehmet Ali S, Utku A, Ertuğrul K. ve Hasan B'yi uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına almıştı.

Şüphelilerin evleri ve iş yerlerindeki aramada 2 tabanca, 12 av tüfeği, 20 av tüfeği namlusu, çok sayıda av tüfeği ve tabanca parçası, 697 uyuşturucu hap, para ve 10 gram esrar ele geçirilmişti.

Anahtar Kelimeler:
OperasyonUyuşturucuKaraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.