Karapınar Şoförler Odası Başkanı Kamil Eke oldu

KONYA (AA) - Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa Kamil Eke seçildi.Turgut Özal parkında gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları...

14 Şubat 2022 Pazartesi 15:48
Karapınar Şoförler Odası Başkanı Kamil Eke oldu

KONYA (AA) - Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa Kamil Eke seçildi.

Turgut Özal parkında gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak yaptı.

Karabacak, burada yaptığı konuşmada, pandemi dönemi ile zor bir süreçten geçildiğini belirterek, el ele vererek çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Yapılan seçimde 137 üye oy kullandı. Başkanlığa Kamil Eke seçildi.

Eke, "El ele verip sıkıntılarımızı aşmaya çalışacağız. Genel Kurulun şehrimize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SeçimKarapınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.