Karapınar'da devam eden yatırımlar incelendi

KONYA (AA) - Karapınar'da devam eden yatırımlar incelendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ, ilçe yöneticileri ile yatırımları yerinde gördü.Küçükdağ, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat,...

21 Aralık 2020 Pazartesi 11:54
Karapınar'da devam eden yatırımlar incelendi

KONYA (AA) - Karapınar'da devam eden yatırımlar incelendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ, ilçe yöneticileri ile yatırımları yerinde gördü.

Küçükdağ, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ile birlikte millet bahçesi, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi gibi inşaatları devam eden alanlarda incelemelerde bulundu.

Küçükdağ, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'un Karapınarlı hemşehrilerine bol bol selamını getirdik ve burada bakanımızın talimatlarıyla Karapınar'daki Hükümet, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi yatırımlarını yerinde inceledik. Çalışmaların birçoğunun son aşamaya geldiğini gördük, en kısa süre içerisinde faaliyete geçecektir. Bakanımıza inceleme ile ilgili rapor sunacağım." dedi.

Anahtar Kelimeler:
IncelemeHükümet Konağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.