Karapınar'da polis 150 çam fidanını toprakla buluşturdu

KONYA (AA) - Karapınar Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla ilçedeki erozyon sahasına fidan dikim etkinliği düzenlendi.İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete ve beraberindeki polisler ile bekçiler, 150 çam fidanını...

04 Haziran 2022 Cumartesi 15:54
Karapınar'da polis 150 çam fidanını toprakla buluşturdu

KONYA (AA) - Karapınar Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla ilçedeki erozyon sahasına fidan dikim etkinliği düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete ve beraberindeki polisler ile bekçiler, 150 çam fidanını toprakla buluşturarak, can suyu verdi.

Mete, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, çevrenin korunması ve sahip çıkılmasının herkesin sorumluluğunda olduğunu, geleceğe bırakılacak en güzel hediyenin bozulmayan çevre olduğunu anlattı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.