Karapınar'da şehitler için mevlit okutuldu

KONYA (AA) - Karapınar Ticaret Borsası tarafından şehitler için mevlit okutuldu. Hacı Ömerli Camisi'nde teravih namazı öncesi düzenlenen programda, şehit olan polis, asker ve öğretmenler başta olmak üzere tüm şehitler için mevlit okutuldu....

12 Mayıs 2019 Pazar 11:35
Karapınar'da şehitler için mevlit okutuldu

KONYA (AA) - Karapınar Ticaret Borsası tarafından şehitler için mevlit okutuldu.

Hacı Ömerli Camisi'nde teravih namazı öncesi düzenlenen programda, şehit olan polis, asker ve öğretmenler başta olmak üzere tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Kur'anı Kerim tilavetinin ardından şehitlere dua edildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlit programında, şeker ikramında bulunuldu.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, "Birlik ve beraberliğimiz adına bu topraklar için manevi değerlerimiz uğruna şehit düşenlere minnet duygularımızı ilettik. Allah kendilerinden razı olsun." dedi.

Anahtar Kelimeler:
şehitlerMevlit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.