Kayakseverler Yıldız Dağı'nda yoğunluk oluşturdu

SİVAS (AA) - Sivas'taki Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni ziyaret eden kayakseverler, mart ayında pistlerde yoğunluk oluşturdu.Kentin kış turizm merkezi Yıldız Dağı'nda iki gün önce başlayan kar yağışı aralıklarla...

13 Mart 2022 Pazar 10:28
Kayakseverler Yıldız Dağı'nda yoğunluk oluşturdu

SİVAS (AA) - Sivas'taki Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni ziyaret eden kayakseverler, mart ayında pistlerde yoğunluk oluşturdu.

Kentin kış turizm merkezi Yıldız Dağı'nda iki gün önce başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kar kalınlığının 140 santimetreye ulaştığı merkeze gelen ziyaretçiler, mart ayında kayak yapmanın keyfini yaşıyor.

Ankara'dan gelen ziyaretçilerden Hasan Naci Akyol, "Yıldız Dağı'na ilk defa geliyoruz. İnanılmaz keyifli bir ortam var. Pistlerdeki kar miktarı oldukça iyi, çok keyifli kayak yapıyoruz. Özelikle snowboard için çok güzel pist var." dedi.

Yıldız Dağı'na her hafta geldiklerini belirten Lokman Yağma, "İnşallah nisan ayına kadar karın zevkini alacağız. Sayın Valimize böylesine güzel bir tesisi bizlere kazandırdığı için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kulandı.

Mehmet Ali Özdemir ise "Pistler çok güzel, dolu dolu kar var. Sezon bitti denilirken yeniden başladığını düşünüyorum. Ekip olarak her hafta düzenli olarak geliyoruz." diye konuştu.

Kente 58 kilometre uzaklıktaki merkezde 2 bin 226 ile 1636 metrelik iki telesiyej, 804 metrelik teleski, değişik uzunluklarda kayak pistleri, kızak pisti, yürüyen bant ve t-bar gibi mekanik tesisler ile otel, kafe ve restoran bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.