KAYMEK gençlerin sırdaşı olacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi "Sırdaşın Olayım" projesini hayata geçirdi.Belediyeden...

19 Nisan 2022 Salı 12:40
KAYMEK gençlerin sırdaşı olacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi "Sırdaşın Olayım" projesini hayata geçirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, projeyle psikolojik her türlü soruna, whatsapp üzerinden ücretsiz psiko-sosyal destek hattı ile sesli ve görüntülü destek sağlanacak.

Proje kapsamında kendini yalnız hisseden, anlaşılmadığını düşünen gençlere yol gösterilecek.

Psikolojik danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, uzman danışmanlar tarafından gizlilik ve güvenlik tedbirleri çerçevesinde sağlanacak desteğe "0537 400 85 00" whatsapp hattı üzerinden ulaşabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.