Kayseri ASKF Genel Başkanı Mutlu Önal, Kayseri OSB Bakanı Nursaçan'ı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mutlu Önal ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret etti.OSB'den yapılan açıklamaya göre,...

07 Temmuz 2021 Çarşamba 17:32
Kayseri ASKF Genel Başkanı Mutlu Önal, Kayseri OSB Bakanı Nursaçan'ı ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mutlu Önal ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret etti.

OSB'den yapılan açıklamaya göre, karşılıklı destek içeren açıklamaların yapıldığı ziyarette gençler için sporun önemini vurgulayan Nursaçan, gençlerin spora daha fazla yönelmesi ve sporcu ihracatına geçilebilmesi için daha fazla çalışılması gereğini vurguladı.

Önal da gençlerin spora yönelmesini sağlamak suretiyle daha başarılı sporcuların yetişmesi için çalışacaklarını belirtti.

Nursaçan, ziyaretin ardından Önal ve yönetim kurulu üyelerine Ahi Evran Konferans Salonu'nu gezdirdi, OSB'de yapılan çalışmaları anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.