Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, muhtarlarla toplantı yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesinde görev yapan 93 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentteki bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıya,...

23 Ağustos 2022 Salı 17:12
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, muhtarlarla toplantı yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesinde görev yapan 93 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentteki bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıya, Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Bayar Özsoy, Ali Hasdal ile daire başkanları, KASKİ, Kayserigaz, KCETAŞ yetkilileri ve 93 mahalle muhtarı katıldı.

Burada konuşan Büyükkılıç, daha önceki dönemlerde muhtarların taleplerini dinlediklerini, hayata geçirmek için tüm kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti.

Büyükkılıç, hem sözlü hem de yazılı olarak talep ve önerileri dinlerken, muhtarlar da ilçelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.