Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı esnafıyla buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı’nı ziyaret ederek, esnafla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, kent ticaretinin önemli merkezlerinden...

28 Temmuz 2022 Perşembe 15:53
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı esnafıyla buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı’nı ziyaret ederek, esnafla sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, kent ticaretinin önemli merkezlerinden olan ve dönüşüm çalışmaları kapsamında havalandırma, ısıtma, soğutma, aydınlatma ve mekanik işleri yapılan Yeraltı Çarşısı'nı ziyaret etti.

Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından daha modern ve çağın koşullarına uygun hale getirilen çarşının son halini inceledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, vatandaşlarla iç içe olmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Çarşı esnafı ile bir araya geldiklerini belirten Büyükkılıç, "Burası Kayseri'mizin önemli ticaret merkezlerinden sadece birisidir. Geçtiğimiz zamanlarda Yeraltı Çarşısı'nın bütün elektrik panoları ve kabloları yenilendi. Çarşıda yangın algılama sistemi ve LED aydınlatma armatürleri tesis edilirken, mekanik anlamda soğutma, havalandırma sistemleri yapıldı ve mevzuata uygun yangın söndürme sistemi yapıldı. Bu çalışmalarımızla çarşımızın daha ferah ve güvenli bir ortamı oldu." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.