Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan Kadir Gecesi mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç, mesajında, tüm Müslümanların Kadir Gecesi'ni tebrik ederek, günahlardan arınma ve gecenin kadrinin bilinmesi...

26 Nisan 2022 Salı 14:41
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan Kadir Gecesi mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında, tüm Müslümanların Kadir Gecesi'ni tebrik ederek, günahlardan arınma ve gecenin kadrinin bilinmesi temennisinde bulundu.

Kadir Gecesi'nin önemine değinen Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Oruç ve sabır ile geçen huzur ve arınma süreci olan ramazanın sonunda adeta bu günleri taçlandıran Kadir Gecesi ve bayramımıza kavuşuyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olarak nitelendirilen ramazanın sonunda Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlamasını ifade eden Kadir Gecesi, bizlere kulluğumuzu tazelemek adına önemli bir fırsat verirken, günahlarımızdan arınma noktasında da büyük bir imkan tanımaktadır. Oruç ve sabır ile geçen mübarek günlerin bir bakıma meyvesini aldığımız Kadir Gecemiz, ramazanın sonunda bu mübarek ayı taçlandırarak bizlere ulaşmaktadır."

Anahtar Kelimeler:
MesajKayseriKadir Gecesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.