Kayseri Büyükşehir Belediyesi 124 milyon kişiyi taşıdı

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında otobüs ve raylı sistemle toplam 124 milyon kişiyi taşıdı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım AŞ tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetinde 2018...

05 Şubat 2019 Salı 11:45
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 124 milyon kişiyi taşıdı

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında otobüs ve raylı sistemle toplam 124 milyon kişiyi taşıdı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım AŞ tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetinde 2018 yılında rekor kırıldı.

Raylı sistem ve otobüsler tarafından 2018 yılında taşınan yolcu sayısı 124 milyonu geçti.

Büyükşehir Belediyesi'nin yeni aldığı raylı sistem araçları ve otobüsler, toplu taşımayı daha konforlu hale getirince yolcu sayısında da artış meydana geldi.

Kentte 2018'de Büyükşehir Belediyesi otobüsleriyle 11 milyon, özel halk otobüsleri ile 73 milyondan fazla yolcu taşındı. Raylı sistem ile taşınan yolcu sayısı ise 40 milyona ulaştı.

Anahtar Kelimeler:
Ulaşım AŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.