Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yangın bölgelerine destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı 5 araç ve 15 personel, Muğla'nın Marmaris bölgesinde devam eden yangınların söndürülmesine destek için yola çıktı.Belediyeden yapılan yazılı...

03 Ağustos 2021 Salı 14:52
Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden yangın bölgelerine destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı 5 araç ve 15 personel, Muğla'nın Marmaris bölgesinde devam eden yangınların söndürülmesine destek için yola çıktı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangına gönderilen ekibin ardından Kayseri Büyükşehir itfaiyesinden bir grup da 2 Ağustos'ta Muğla'ya gitti.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden yangınları söndürme çalışmalarına takviye için 5 araç ve 15 personel, bölgeye hareket etti.

Ekipler, yangın bölgesine giderken Fethiye'de Kaşyaka Mahallesi Mustafa Pekin Caddesi'nde tekstil atölyesi olduğu öğrenilen 3 katlı binada tiner ve boyaların tutuşması nedeniyle başlayan yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.