Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi mart ayı meclis toplantısı, Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda, 55 gündem maddesi...

14 Mart 2022 Pazartesi 17:23
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi mart ayı meclis toplantısı, Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda, 55 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, şehit Yılmaz Tuncer'in adının Kocasinan ilçesi Ziyagökalp Mahallesi'ndeki sokağa, şehit Yılmaz Tuncer'in adının da Melikgazi ilçesi Tınaztepe Mahallesi'ndeki sokağa verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis üyeleri, Sarız ilçesi Darıdere Mahallesi'ndeki caddeye, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isminin verilmesi talebini de oy birliğiyle kabul etti.

Mecliste, gündem dışı söz alan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, takımlarının Erkekler Voleybol Birinci Ligi'ni şampiyon olarak tamamladığını ve Türkiye'de en iyi 8 takım arasına girdiğini belirterek, destek istedi.

Başkan Büyükkılıç da Büyükşehir Belediyesi olarak başarıyı teşvik amacıyla 100 bin lira destek verecekleri belirtti

Melikgazi Belediyesi'nin de ayrıca 50 bin liralık destek vereceğini vurgulayan Büyükkılıç, amatör spora her zaman desteklerinin süreceğini ifade etti.

Toplantıda, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Emine Timuçin, meclis adına doktor olan Büyükkılıç'ın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak, çiçek takdim etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.