Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 2022 yılı yatırımları değerlendirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye bünyesindeki genel sekreter, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ile 2022 yılı yatırımlarını toplantıda değerlendirdi.Belediyeden yapılan...

03 Haziran 2022 Cuma 16:27
Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 2022 yılı yatırımları değerlendirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye bünyesindeki genel sekreter, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ile 2022 yılı yatırımlarını toplantıda değerlendirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, başkanlık toplantı salonunda Büyükkılıç başkanlığında gerçekleşen toplantıya Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Ali Hasdal ile daire başkanları katıldı.

Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada 2021 yılında Türkiye genelinde büyükşehirler arasında yatırım lideri olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl da yatırıma en çok pay ayıran belediye olarak anılması için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Tüm birimlerle yaptıkları değerlendirme sonrası kararları hayata geçirecek şekilde değerlendirme yaptıklarını belirten Büyükkılıç, "Şehrimizin hem imarlaşma hem şehircilik açısından daha güzel hizmetlerle buluşması anlayışı içeresinde ekiplerimizin yapacağı çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.