Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nde sürpriz doğum günü kutlaması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Beyazşehir Engelsiz Çocuk Evi'nde misafir edilen 11 yaşındaki Yusuf Fidan için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.Büyükşehir Belediyesinin yazılı açıklamasına göre, çocuk evinin...

17 Şubat 2022 Perşembe 16:11
Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nde sürpriz doğum günü kutlaması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin Beyazşehir Engelsiz Çocuk Evi'nde misafir edilen 11 yaşındaki Yusuf Fidan için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinin yazılı açıklamasına göre, çocuk evinin özel konuklarından Yusuf Fidan, sürpriz kutlamada, doğum günü pastasındaki mumları annesi ve arkadaşlarıyla üfledi.

Etkinlikte Yusuf ve arkadaşları, müzik eşliğinde öğretmenleriyle dans edip oyun oynayarak eğlendi.

Anne Elif Fidan, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, "Oğlum burada çok eğleniyor, buraya gelmeyi çok istiyor. Öğretmenlerini çok seviyor. Evde sıkılıyordu, buraya gelmesi iyi oldu." ifadelerini kullandı.

Doğum gününde Fidan'a hediye veren Engelliler Koordinasyon Şube Müdürü Yusuf Koçak da Büyükşehir Belediyesinin 2 engelsiz çocuk evi bulunduğunu aktardı.

Çocuk evlerinde kayıtlı 200 öğrenci olduğunu bildiren Koçak, "Zaman zaman bu öğrencilerle farklı etkinliklerde bir araya geliyoruz. Daha önce Yüksek Ateş Engelsiz Çocuk Evi'nde 2 çocuğumuzun doğum gününü kutlamıştık. Bugün de Beyazşehir'de bir çocuğumuzun doğum gününü kutluyoruz. Bu şekilde çocukların doğum günlerinde bir araya gelerek, onların sevinçlerini paylaşıyoruz ve çocuklar için de farklı sosyal etkinlik düzenlemiş oluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.