Kayseri OSB Başkanı Nursaçan çelik kapı üreticileriyle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, çelik kapı üreticileriyle bir araya geldi.Kayseri OSB'den yapılan açıklamaya göre, Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin tanıtımı...

30 Haziran 2021 Çarşamba 15:28
Kayseri OSB Başkanı Nursaçan çelik kapı üreticileriyle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, çelik kapı üreticileriyle bir araya geldi.

Kayseri OSB'den yapılan açıklamaya göre, Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin tanıtımı amacıyla Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde toplantı yapıldı.

Nursaçan, toplantıda yaptığı konuşmada, sektörün 40-50 metrekarelik atölyelerden bugün dünyanın her yerine satış yapan büyük fabrikalara ulaştığını belirtti.

Çelik kapı sektörünün daha iyi yerlere geleceğini aktaran Nursaçan, sektörde fuarların da oldukça önemli olduğunu ifade etti.

TÜYAP Fuarcılık Kayseri Bölge Müdürü Fethi Gürsoytrak da 13-17 Eylül tarihlerinde Kayseri OSB-TÜYAP Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde Çelik Kapı Fuarı düzenleyeceklerini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.