Kayseri OSB'de GES temizliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) Güneş Enerjisi Santrali (GES) ile elektrik üreten paneller kardan temizleniyor.OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, GES panelleri yoğun kar yağışı nedeniyle sürekli temizleniyor.Panellerdeki...

27 Ocak 2022 Perşembe 15:27
Kayseri OSB'de GES temizliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) Güneş Enerjisi Santrali (GES) ile elektrik üreten paneller kardan temizleniyor.

OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, GES panelleri yoğun kar yağışı nedeniyle sürekli temizleniyor.

Panellerdeki karın temizlenmesiyle elektrik üretiminde devamlılık sağlanıyor.

Açıklamada, "Elektrik sıkıntısının yaşandığı günümüzde, üretimiyle önemli katkıda bulunan Güneş Enerji Santrali, yoğun kar yağışı dolayısıyla günlük temizleniyor. Kar yağışlarının ardından GES’te başlayan yoğun temizlik çalışmalarıyla elektrik üretiminde devamlılık sağlanıyor. Ekipler, Güneş Enerji Santrali’ndeki panellerin tamamını kardan temizliyor ve her yağış sonrası temizlik çalışmaları tekrarlanıyor." ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
KayseriTemizlikGES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.