Kayseri OSB'nin "Koca Yusuf"u yangın bölgesinde

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesine (OSB) ait 24 ton su kapasiteli itfaiye aracı "Koca Yusuf", Muğla'daki yangın bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.OSB'de yapılan yazılı açıklamaya göre, su kapasitesiyle...

06 Ağustos 2021 Cuma 10:13
Kayseri OSB'nin

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesine (OSB) ait 24 ton su kapasiteli itfaiye aracı "Koca Yusuf", Muğla'daki yangın bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

OSB'de yapılan yazılı açıklamaya göre, su kapasitesiyle Türkiye'deki en etkili itfaiye araçlarından olan "Koca Yusuf" adlı itfaiye aracı da orman yangınlarıyla mücadeleye katıldı.

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir yangına müdahale eden Koca Yusuf, daha sonra Seydikemer ilçesinde, ardından da Milas'taki termik santraldeki söndürme çalışmalarında görev aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, sahip olduğu 24 ton su, 600 litre köpük kapasitesiyle 4 itfaiye aracının görevini yapan Koca Yusuf'un, yangınla mücadelede önemli rol üstlendiğini belirtti.


Anahtar Kelimeler:
ItfaiyeKayseri OSB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.