Kayseri Şehir Hastanesi çalışanları sağlık için türkü seslendirdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şehir Hastanesinin çeşitli birimlerinde çalışanlar, Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü "Sağlık İçin Çal" sloganıyla seslendirerek klip çekti.Yeni tip koronavirüs (Kovid-19)...

12 Şubat 2021 Cuma 16:38
Kayseri Şehir Hastanesi çalışanları sağlık için türkü seslendirdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şehir Hastanesinin çeşitli birimlerinde çalışanlar, Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü "Sağlık İçin Çal" sloganıyla seslendirerek klip çekti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları, moral ve motivasyon amacıyla çektikleri klipte bir araya geldi.

"Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü seslendiren sağlıkçılardan kimisi sazla kimisi gitarla türküye eşlik etti.

Ebe, doktor, hemşire ve güvenlik görevlisi gibi hastanenin farklı kademelerinde görev alanların yer aldığı klipte, salgın sürecinde yaşanan zorluklar da zaman zaman görüntülere yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.