Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarına trafik eğitimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarına İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesince trafik eğitimi verildi.Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kalite Yönetim ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri...

03 Şubat 2022 Perşembe 13:17
Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarına trafik eğitimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarına İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesince trafik eğitimi verildi.

Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kalite Yönetim ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda organize edilen eğitimde, personele, genel trafik kuralları, güvenli sürüş, araç güvenliği ve yaya önceliği konuları anlatıldı.

İki oturum halinde gerçekleştirilen eğitimde emniyet kemeri simülasyon aracı ile örnek kaza anı katılımcılara gösterildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.