Kayseri Ulaşım Zirvesi yarın yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ tarafından çalıştay haline getirilen Kayseri Ulaşım Zirvesi yarın gerçekleştirilecek.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenecek zirveye, Büyükşehir...

29 Eylül 2021 Çarşamba 16:43
Kayseri Ulaşım Zirvesi yarın yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ tarafından çalıştay haline getirilen Kayseri Ulaşım Zirvesi yarın gerçekleştirilecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenecek zirveye, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Türkiye’nin farklı illerinden ulaşım konusunda bilgi ve tecrübe sahibi kişiler katılacak.

Kayseri Ulaşım AŞ genel müdürü, Tüm Raylı Sistem İşletmecileri Derneği (TÜRSİD) Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Gündoğdu’nun açılış konuşmasını yapacağı zirvede, "Gelecekte ulaşım ve ulaşımın yönetimi", "Ulaşımda bilgi, teknoloji ve dönüşüm yönetimi" ve "Zor zamanlarda işletici olmak" konuları ele alınacak.

Ayrıca zirveye toplu taşımacılık işletmecileri, merkezi idareler, yerel yönetimler, endüstri kuruluşları, akademisyenler ve danışmanlardan oluşan geniş bir katılım bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.