Kayseri Valiliği, çalıntı eşyaların satışına ilişkin vatandaşları uyardı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, çalıntı eşyaların ikinci el piyasada satışının önlenmesi için vatandaşlara uyarıda bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan kişilerin söz konusu maddelerin...

24 Şubat 2022 Perşembe 17:42
Kayseri Valiliği, çalıntı eşyaların satışına ilişkin vatandaşları uyardı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, çalıntı eşyaların ikinci el piyasada satışının önlenmesi için vatandaşlara uyarıda bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan kişilerin söz konusu maddelerin temini için sık sık hırsızlık olaylarına karıştıkları belirtildi.

Çalıntı malların ikinci el piyasasında satılarak uyuşturucu ve uyarıcı madde teminine yönelik gelir elde etme arayışında olunduğu vurgulanan açıklamada, çalıntı eşyanın satın alınması veya kabul edilmesinin suç olduğu vurgulandı.

Açıklamada, yanlarında vasileri bulunmadığı sürece 18 yaşından küçük kişilerden eşya, malzeme alımı ve bu kişilere eşya, malzeme satışı yapılmaması gerektiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.