Kayseri Valiliğinden düzensiz göçmenlere ilişkin açıklama

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezindeki 16 düzensiz göçmenin sabun yutma girişiminde bulunduğunu, sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, şunlar...

06 Temmuz 2021 Salı 17:16
Kayseri Valiliğinden düzensiz göçmenlere ilişkin açıklama

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezindeki 16 düzensiz göçmenin sabun yutma girişiminde bulunduğunu, sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Geri Gönderme Merkezimizde bulunan 16 Pakistan uyruklu misafir, sınır dışı işlemleri başladıktan sonra kişisel temizlik için verilen sabunları yutmaya çalışarak hastaneye sevk edilme girişiminde bulunmuşlardır. İlgililerin sağlık durumları ile ilgili herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.