Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Down Sendromlular Futsal Milli Takımı'yla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Down Sendromlular Futsal Milli Takımı sporcularıyla bir araya geldi.Kayseri Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, yerleşke içerisinde yer alan...

03 Eylül 2021 Cuma 21:38
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Down Sendromlular Futsal Milli Takımı'yla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Down Sendromlular Futsal Milli Takımı sporcularıyla bir araya geldi.

Kayseri Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, yerleşke içerisinde yer alan kapalı spor salonunda gerçekleşen buluşmada, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Down Sendromlular Futsal Milli Takımı'nın teknik ekibi de yer aldı.

Talas Belediyesinin ev sahipliğinde antrenmanlarını sürdüren millilerle sohbet eden Vali Günaydın, 4-11 Ekim'de İtalya'da yapılacak şampiyonada ter dökecek sporculara başarılar diledi.

Günaydın, ziyaret sonunda sporculara Yukatel Kayserispor forması hediye etti.

Sporcular da Kayseri Valisi Şehmus Günaydın'a Down Sendromlular Futsal Milli Takımı'nın 10 numaralı formasını hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.