Kayseri ve Suriyeli gençler yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği, kent sakinleri ile Suriyeliler arasındaki arkadaşlıkları artırmak, ortak faaliyetlerde görev almak ve toplumdaki kötü algıları azaltmak için gönüllülük faaliyeti düzenledi.Kayseri Suriyeliler...

17 Nisan 2021 Cumartesi 15:14
Kayseri ve Suriyeli gençler yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği, kent sakinleri ile Suriyeliler arasındaki arkadaşlıkları artırmak, ortak faaliyetlerde görev almak ve toplumdaki kötü algıları azaltmak için gönüllülük faaliyeti düzenledi.

Kayseri Suriyeliler Ensar Derneği Başkanı Uğurcan Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, bu gönüllülük faaliyetleri kapsamında kentte yoğun kar yağışı sonrası yiyeceğe ulaşamayan yabani hayvanlar ve kuşların yemlenmesi etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

İki ülke gençlerinin dernek tarafından temin edilen kedi ve köpek mamaları ile kuş yemlerini çeşitli yerlere bıraktıklarını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu faaliyetle arkadaşlık bağları gelişecek, hayvanlara şefkat ve merhamet bilinci artacak, hem de topluma olumlu mesajlar verecektir. Bir sonraki gönüllülük faaliyetimiz ise yine beraberce ramazan ayı içerisinde, yardıma muhtaç hastaları, yaşlıları, yetim aileleri ziyaret edip, onların gönüllerini almak, bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Unutmayalım ki aziz milletimiz bin yıldır dünya mazlumlarına yardım etmiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.