Kayseri zabıtasından servis araçlarına denetim

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kentte faaliyet gösteren personel ve öğrenci servis araçları ile taksilere yönelik denetimlerini sürdürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi...

25 Şubat 2022 Cuma 11:13
Kayseri zabıtasından servis araçlarına denetim

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kentte faaliyet gösteren personel ve öğrenci servis araçları ile taksilere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından servis araçları ve taksiler, UKOME kararı gereği doğu ve batıdan gelen ilçe araçları ve otobüs duraklarına park ederek işgal eden araçlarla ilgili düzenli denetleniyor.

Otobüs duraklarına park eden araçların da denetlendiği uygulamada, araçların temiz ve bakımlı olması konusunda sürücüler uyarılarak yönetmeliklere belirtilen kurallar hakkında yasal işlem uygulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.