Kayseri'de 4 hırsızlık zanlısı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan hırsızlık şüphelilerinden 4'ü daha tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince başlatılan çalışmalarda,...

06 Kasım 2021 Cumartesi 18:01
Kayseri'de 4 hırsızlık zanlısı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan hırsızlık şüphelilerinden 4'ü daha tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince başlatılan çalışmalarda, camiden ve evlerden hırsızlık yapılmasıyla ilgili gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan D.B. ve B.A. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Şüphelilerden G.K, P.Ş, G.I. ve S.Ş.I. Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Gözaltına alınan zanlılardan . da dün nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.