Kayseri'de 7 hırsızlık zanlısı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis tarafından düzenlenen operasyonda hırsızlık şüphelisi 7 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, camiden ve ikametlerden hırsızlık...

05 Kasım 2021 Cuma 21:27
Kayseri'de 7 hırsızlık zanlısı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis tarafından düzenlenen operasyonda hırsızlık şüphelisi 7 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, camiden ve ikametlerden hırsızlık yapılması ile motosiklet, kablo ve ziynet eşyası çalınması ihbarları üzerine çalışma başlattı.

Bu kapsamda yapılan detaylı incelemelerde 19 olayın hırsızlık şüphelisi oldukları tespit edilen, G.K, B.A, , P.Ş, G.I. D.B. ve S.Ş.I. düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Zanlılardan adliyeye sevk edilen . nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.