Kayseri'de belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik temel iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili eğitim semineri düzenlendi.​​​​​​​Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı'nca Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen...

30 Haziran 2022 Perşembe 14:25
Kayseri'de belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik temel iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili eğitim semineri düzenlendi.

​​​​​​​Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı'nca Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen programa Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı Güvenliği Şube Müdürü Murat Çetin ve B sınıfı iş güvenliği uzmanı Hüseyin Kaya konuşmacı olarak katıldı.

Katılımcılara, İnsan Hakları Bildirgesi, iş kazaları, temel iş sağlığı ve güvenliği, iş kazası, meslek hastalığı, ilk yardım, öfke kontrolü, psikolojik sağlamlık ve Kişisel Verileri Koruma Kanunu konularında eğitim verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.