Kayseri'de bıçakla yaralama ve gasp iddiasıyla 6 şüpheli yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bıçakla yaraladıkları kişinin arkadaşlarının parasını ve cep telefonlarını gasbettikleri öne sürülen 6 zanlı gözaltına alındı.Gevhernesibe Mahallesi'ndeki bir eve gelen 6 şüpheli, burada ikamet eden...

22 Mart 2022 Salı 14:46
Kayseri'de bıçakla yaralama ve gasp iddiasıyla 6 şüpheli yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bıçakla yaraladıkları kişinin arkadaşlarının parasını ve cep telefonlarını gasbettikleri öne sürülen 6 zanlı gözaltına alındı.

Gevhernesibe Mahallesi'ndeki bir eve gelen 6 şüpheli, burada ikamet eden yabancı uyruklu A.W.E'yi (23) bıçakla yaraladı.

Zanlılar, yaraladıkları kişinin arkadaşları M.K. (32) , A.R. (30), A.R.D. (30) ve H.A'yı da (20) darbederek ellerini bağladı.

Şüpheliler, evdekilerin 5 bin lirasını, 5 cep telefonunu, pasaport ve kimliklerini alarak kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelileri olduğu belirlenen yabancı uyruklu N.S. (21), M.G. (26), N.R. (18), M.D. (27), M.Y. (21) ve H.Y'yi (22) Eski Sanayi Mahallesi'nde gözaltına aldı.

Operasyonda, gasbedilen para ve eşyalar ile bir kesici alet ele geçirildi.

Yaralı A.W.E'nin Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.