Kayseri'de depremzede öğretmenler yemek programında bir araya geldi

23 Kasım 2023 Perşembe 21:59
Kayseri'de depremzede öğretmenler yemek programında bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İl Milli Eğitim Müdürlüğünce depremzede öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında program düzenlendi.

Kocasinan ilçesindeki öğretmenevinde düzenlenen programda, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde okullarını ve öğrencilerini kaybeden öğretmenler bir araya geldi.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, öğretmenliğin yeryüzündeki en önemli mesleklerden biri olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin fedakar şekilde çalıştığını belirten Karaköse, "Her meslek önemli ama insan hayatına dokunan ve yön veren bir meslek icra ediyoruz. Öncelikle mesleğimize inancımız ve saygımız her şeyden çok önemlidir. Bunu da tüm arkadaşlarımız en güzel şekilde yerine getiriyorlar. Meslek hayatımız içerisinde her günümüz çok ayrı. Her günümüz farklı bir aksiyon ve hikayeden oluşuyor. Çünkü öğretmenlerimiz binlerce öğrencimizin hayatına dokunuyor. Her eve ve her haneye dokunuyor.” ifadelerini kullandı.

Karaköse, öğretmenlerin gününü kutlayarak, beraber zorlukları aşacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.