Kayseri'de devrilen ağacın altında kalan kişi öldü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kuvvetli rüzgarın etkisiyle devrilen ağacın altında kalan kişi hayatını kaybetti.Caferbey Mahallesi Özbaşı Sokak'ta yürüyen Hasan Öztürk (58) şiddetli rüzgarın etkisiyle devrilen kavak ağacının altında...

24 Ocak 2019 Perşembe 17:49
Kayseri'de devrilen ağacın altında kalan kişi öldü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kuvvetli rüzgarın etkisiyle devrilen ağacın altında kalan kişi hayatını kaybetti.

Caferbey Mahallesi Özbaşı Sokak'ta yürüyen Hasan Öztürk (58) şiddetli rüzgarın etkisiyle devrilen kavak ağacının altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, itfaiyenin yardımıyla ağacın altından çıkarılan Öztürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Görgü tanığı Harun Dayan, rüzgarla beraber şiddetli bir ses duyduklarını belirterek, "Ben sesi duyunca dışarı çıktım. Baktım ki kavak ağacı devrilmiş. Yanına gittiğimizde bir kişinin ağacın altında kaldığını gördüm. Daha sonra itfaiye ekipleri geldi ve çıkardılar. Ambulansla da alıp hastaneye götürdüler." dedi.

Belediye ekipleri yola devrilen ağacın kaldırılması için çalışma yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Anahtar Kelimeler:
AğaçRüzgarHasan Öztürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.