Kayseri'de "Hayatımız İletişim" semineri verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliğince radyo programcıları ve spikerlerin katıldığı "Hayatımız İletişim" adlı seminer düzenlendi.Kentteki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Vali Gökmen Çiçek, seminere...

18 Haziran 2022 Cumartesi 15:02
Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliğince radyo programcıları ve spikerlerin katıldığı "Hayatımız İletişim" adlı seminer düzenlendi.

Kentteki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Vali Gökmen Çiçek, seminere katılan misafirlerle daha önce de bölgelerin tanıtımı için benzer organizasyonlar düzenlediklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da kenti tanıtmak ve geliştirmek için iş birliği halinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından haber spikerleri Mehmet Aydın ve Merve Özkan ile radyocular "Hopdedik" Ayhan ve Umut Öztürk, iletişim yöntemleri, iletişimin önemi, beden dili gibi konularda sunum yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.