Kayseri'de HES koduyla eşleştirilmeyen toplu ulaşım kartları kullanılamayacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ulaşımda HES kodunun toplu taşım araç kartlarıyla eşleştirilmesi gerektiğini belirterek, vatandaşları mağdur olmamaları konusunda uyardı.Başkan Büyükkılıç,...

23 Kasım 2020 Pazartesi 16:59
Kayseri'de HES koduyla eşleştirilmeyen toplu ulaşım kartları kullanılamayacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ulaşımda HES kodunun toplu taşım araç kartlarıyla eşleştirilmesi gerektiğini belirterek, vatandaşları mağdur olmamaları konusunda uyardı.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, olası mağduriyetleri önlemek için vatandaşların HES kodu ile toplu taşıma kartlarının eşleştirmelerinin bir an önce yapmaları gerektiğini belirtti.

HES kodunun biniş kartlarına eşleştirilmesinin 25 Kasım’a kadar yapılması gerektiğini hatırlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Ulaşım sistemimizde 1 milyon 35 bin kart tanımlıdır. Toplu ulaşımı güncel kullanan ve kartında hareketlilik gözüken 845 bin kişiden, şu ana kadar 212 bin kişi HES kodunu tanımlayarak kartlarını kişiselleştirdi. Kalan 633 bin kişi ise halen eşleştirme yapmadı. Bu işlemi evinizden çıkmadan 'kayseriulasim.com/heskodkayit" sitesinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca KAYMEK ve Spor AŞ ekiplerini takviye etmek suretiyle Kart 38 ekiplerimiz, ulaşım birimlerimiz HES kodunu kartlarla eşleştirme konusunda gerekli desteği göstermekte ve çalışmaları yapmaktadır. Ayrıca, Alo 153 üzerinden yine zabıtamız vasıtası ile bu hizmetin verildiğini de paylaşmak isterim."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.