Kayseri'de hurdacılara yönelik denetim gerçekleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de hırsızlığın ve hırsızlık malı satışının önlenmesi amacıyla hurdacılara yönelik denetim yapıldı.Alınan bilgiye göre, kent genelinde Kocasinan ve Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Vergi Dairesi Başkanlığı,...

18 Mart 2022 Cuma 19:34
Kayseri'de hurdacılara yönelik denetim gerçekleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de hırsızlığın ve hırsızlık malı satışının önlenmesi amacıyla hurdacılara yönelik denetim yapıldı.

Alınan bilgiye göre, kent genelinde Kocasinan ve Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Vergi Dairesi Başkanlığı, Sosyal Sigortalar Kurumu İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve zabıta ekiplerinin katılımıyla hurdacılara yönelik uygulama gerçekleştirildi.

Toplam 36 işyerinde yapılan denetimlerde 6'sı kapatılırken, 25'inin ruhsatsız olarak faaliyetine devam ettiği, 5'nin ise ruhsatlı faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Eksiği olan işyerlerine toplam 77 bin 700 lira para cezası uygulanırken, 3 işyerine de "Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi" suçundan adli işlem yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
KayseriDenetimHurdacılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.