Kayseri'de kullanılmayan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediyesi, kullanılmayan kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, 2017 yılında Yeşil Mahalle'de kurulan İkinci El Eşya...

18 Şubat 2022 Cuma 13:52
Kayseri'de kullanılmayan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediyesi, kullanılmayan kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, 2017 yılında Yeşil Mahalle'de kurulan İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezi ile vatandaşlar tarafından bağışlanan kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını bildirdi.

Kayseri'de yardımlaşma duygusunun çok güçlü olduğunu belirten Çolakbayrakdar, "Belediye olarak kullanılmayan ihtiyaç fazlası olan ürünleri toplayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Merkezimizde vatandaşlarımızın vermiş olduğu ikinci el kıyafetler, çeşitlerine ve kullanılabilirlik durumuna göre ayrılıyor. Tadilat gerektiren ürünlerin tadilatları yapılıp, yıkandıktan ve ütülendikten sonra askılardaki yerini alıyor. Bütün amacımız şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek. Bu noktada duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.