Kayseri'de kuruyemiş ve baharatlar açıkta sergilenmeyecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve esnaf işbirliği ile hijyenik koşullarda saklanan, havayla temas etmeyen ve dışarıdan gelebilecek olası bulaşları önlemek amacıyla kapalı kuruyemiş ve baharat satılmasına yönelik çalışma...

12 Ocak 2022 Çarşamba 15:53
Kayseri'de kuruyemiş ve baharatlar açıkta sergilenmeyecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve esnaf işbirliği ile hijyenik koşullarda saklanan, havayla temas etmeyen ve dışarıdan gelebilecek olası bulaşları önlemek amacıyla kapalı kuruyemiş ve baharat satılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentte sağlıklı beslenmenin önemli bir parçası olarak kabul edilen kuruyemiş ve sofraların vazgeçilmezi baharatların dükkanlarda üzeri açık sergilenmemesi ve kapalı ortamda muhafaza edilmesi konusunda çalışma başlattı.

Bu kapsamda Kayseri Kuruyemişçiler Kuru Kahve Baharat ve Şekerlemeciler Dernek binasında gerçekleşen toplantıya, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, İlçe Tarım Müdürlükleri yetkilileri, Dernek Başkanı Mehmet Narin, yönetimi ve esnaf katıldı.

Zabıta Daire Başkanı Kayacık, kuruyemiş ve baharatların daha hijyenik ve kapalı ortamda muhafaza edilerek tüketiciye ulaştırılması konusunda toplantı yaptıklarını belirterek bu çalışmaya katkı sağlayan esnaflara teşekkür etti.

Dernek Başkanı Narin de "Hijyenik ortamda kuruyemiş satmayı, halkımıza daha iyi hizmet etmeyi canı gönülden isteriz. İşbirliği içerisinde görüştük, inşallah en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Kısa sürede Kayseri'ye yakışır şekilde hijyenik ortamlarda kuruyemiş satacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.