Kayseri'de Memur-Sen üyeleri seyyanen zam talep etti

KAYSERİ (AA) - Memur-Sen Kayseri Şubesi üyeleri, kamu görevlilerinin maaşlarına seyyanen zam yapılması talebinde bulundu.Memur Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, yapığı yazılı açıklamada, haziran ayı enflasyon rakamının açıklandığını...

05 Temmuz 2021 Pazartesi 15:12
Kayseri'de Memur-Sen üyeleri seyyanen zam talep etti

KAYSERİ (AA) - Memur-Sen Kayseri Şubesi üyeleri, kamu görevlilerinin maaşlarına seyyanen zam yapılması talebinde bulundu.

Memur Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, yapığı yazılı açıklamada, haziran ayı enflasyon rakamının açıklandığını ve böylelikle kamu görevlilerinin 2021 yılı 6 aylık zam oranına eklenecek enflasyon oranının belirlendiğini belirtti.

1,94'lük haziran ayı enflasyon oranıyla 2021 yılı ilk altı aylık enflasyon farkının yüzde 5,45 olduğunu aktaran Kalkan, şunları kaydetti:

"Hiçbir gerçeği ıskalamadan, özellikle enflasyon üzerinden yaşanan gelir kayıplarının tazmini noktasında hem sesimizi hem de sözümüzü bu meydandan ve diğer 80 ilimizden yükseltiyoruz. En düşük devlet memuru maaşının yüzde 10'undan az olmamak üzere seyyanen zam talebini her zemin ve şartta dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Artık bahaneleri ortadan kaldıralım, gerçekleri konuşalım. Gelin, kamu görevlilerini ferahlatacak ve bu amaçla da refahtan pay almalarını sağlayacak bir paradigmal değişimi hayata geçirelim. Seyyanen zam çağrımız, bu kapsamda görülmeli ve gelir kayıpları giderilmeli."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.