Kayseri'de pekmez yapımında kullanılan asırlık taşı çaldıkları iddiasıyla 3 zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de pekmez yapımında üzüm ezmek için kullanılan ve "şırahane" adı verilen yaklaşık 100 yıllık taşı çaldıkları ileri sürülen 3 şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma...

23 Mart 2021 Salı 11:24
Kayseri'de pekmez yapımında kullanılan asırlık taşı çaldıkları iddiasıyla 3 zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de pekmez yapımında üzüm ezmek için kullanılan ve "şırahane" adı verilen yaklaşık 100 yıllık taşı çaldıkları ileri sürülen 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Kocasinan ilçesi Barsama Mahallesi'ndeki bir bağ evinden "şırahane" diye bilenen yaklaşık 100 yıllık özel yapım taşın çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Jandarma, taşı traktör yardımıyla kamyonete yükleyerek Bünyan ilçesine götüren şüphelilerin F.Ç, Ş.T. ve A.K. olduğunu tespit etti.

Zanlılar ikametlerine düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.