Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılılıç, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (ORAN) ağustos ayı yönetim kurulu toplantısına video konferans ile katıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya...

26 Ağustos 2021 Perşembe 18:55
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılılıç, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (ORAN) ağustos ayı yönetim kurulu toplantısına video konferans ile katıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Vali Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Yozgat Valisi Ziya Polat, Sivas Valisi Salih Ayhan ve ORAN Yönetim Kurulu Üyesi de olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç katıldı.

Toplantıda gündemindeki konular ele alındı ve yapılması planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Büyükkılıç, alınan kararların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

- Büyükkılıç, Erciyes'i tercih eden yabancı sporcularla bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes’te kamp yapan Russian National Team Veledrom Bisiklet Takımı ile Belarus Sürat Pateni ve Rus Track Milli Takımı’nı konakladıkları otelde ziyaret etti.

Büyükkılıç, sporcular ile bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Yabancı sporcular Erciyes’te kamp yapmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Büyükkılıç, Kayseri’nin markası olan ve dünyaya açılan en önemli kapılarından birisi olan Erciyes’in potansiyelini arttırmak, 12 ay kullanılabilir bir cazibe merkezi haline getirmek, kamp, spor ve termal merkezi olmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü kaydetti.

Velo Erciyes tarafından Başkan Büyükkılıç’a Kayseri’de gerçekleşen bisiklet yarışlarında verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

- Kayseri Şeker'de genel kurul yapıldı

Kayseri Şeker Fabrikası AŞ'nın 66. Olağan Genel Kurulu'nda 7 kişiden oluşan yönetim kuruluna, 5 yeni isim girdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, bağımsız üyeler Mehmet Arslan ve Şaban Güner görevine devam ederken, 8 yıl 2 ay yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Turhan Özer ile yönetim kurulu üyeleri Abdulkadir Akdeniz, Abdullah Borazan, Mustafa Kulak ve Varlık Fonu’nu temsilen yönetimde yer alan Murat Akgüç veda etti.

Hurşit Dede, Gökhan Güzar, Adem Öner, Metin Demircan ve Varlık Fonu’nu temsilen de Murat Uluğ, Kayseri Şeker Fabrikası AŞ'nin yeni yönetim kuruluna girdi.

Genel kurulda konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker’in faaliyetlerinin yanı sıra şeker sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

- KAYMOS'tan 13 tır yardım

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS), sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'ya geçen hafta gönderilen 2 tır yardım malzemesine ek olarak, mobilya yüklü 13 yardım tırını daha afet bölgesine gönderdi.

KAYMOS Başkan Yardımcısı Sami Yalçın, yaptığı açıklamada, dernek üyelerinin yardım için birbirleriyle adeta yarıştığını belirterek, "Bu ilgiyi görünce de tır sayısını artırdık ve Kayseri AFAD Müdürlüğü ile görüşerek çalışmamıza hız verdik." ifadesini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.