Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, Yıldızlar Bölge Müsabakaları'nda hem erkeklerde hem de bayanlarda şampiyon oldu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan masa tenisi erkek ve bayan takımları,...

06 Aralık 2021 Pazartesi 13:41
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, Yıldızlar Bölge Müsabakaları'nda hem erkeklerde hem de bayanlarda şampiyon oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan masa tenisi erkek ve bayan takımları, elde ettikleri başarılarla Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Sporcuları tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın elde edilen başarılar ve yetiştirdiği şampiyon sporcularla Türkiye'de adeta sporun merkezi konumuna geldiğini belirtti.

Belediye olarak diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında büyük başarılara imza attıklarını anlatan Başkan Çolakbayrakdar, "Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her alanda yetişmelerini sağlamak adına yoğun gayret sarf ediyoruz." ifadelerini kullandı.

- Pastırma kursunun ikincisi açılacak

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK), Pastırma Doğrama ve Sunum Teknikleri Kursu'nu ikinci kez düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, pastırmanın doğranması ve sunumu ile ilgili derslerden oluşan kurs, yoğun ilgi nedeniyle yeniden açılacak.

Kursta, pastırmanın tarihsel süreci, doğranması, sunum tekniklerinin yanı sıra diksiyon, stres yönetimi ile dolu içerik kursiyerlere anlatılacak.

Pastırmanın doğranması ve sunumu ile ilgili teorik ve uygulamalı derslerden oluşan kursta şehrin tanıtımına da katkı sağlanması, aynı zamanda bu alanda kalifiye eleman ihtiyacına da karşılık verilmesi amaçlanıyor.

Kurs, 14 Aralık'ta başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.