Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Erciyes Kayak Okulu’nda kayak ve snowboard kurs kayıtları başladı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kurslar 7-15 yaş için hafta sonu, 16 yaş ve üzeri için hafta içi ve hafta...

27 Aralık 2021 Pazartesi 17:44
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Erciyes Kayak Okulu’nda kayak ve snowboard kurs kayıtları başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kurslar 7-15 yaş için hafta sonu, 16 yaş ve üzeri için hafta içi ve hafta sonu olmak üzere kayak ve snowboard alanlarında verilecek.

Faaliyetlerine salı günü başlayacak olan Erciyes Kayak Okulu’nda, Spor AŞ grup eğitimlerinin yanı sıra haftanın 6 günü birebir özel ders fırsatları da sunulacak.

Kurslar kapsamında 16-65 yaş kayak ve snowboard kursları yarın, 7-15 yaş kayak ve snowboard kursları 1-2 Ocak 2022 tarihlerinde başlayacak.

- Kocasinan'da yeşil alan çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeyi 6 milyon 50 bin 962 metrekare yeşil alana ulaştırdıklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çolakbayrakdar, ilçenin yeşil dokusunun zenginleştirildiğini belirtti.

Dünya standartlarına göre kişi başına düşen yeşil alan miktarı 9 metrekareyken, Kocasinan’da bunun 15,1 metrekareye ulaştığını belirten Çolakbayrakdar, şöyle devam etti:

"Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Mahallelerimizin arasında irili ufaklı her türlü park alanlarımızı yeniledik ve Kocasinan’ın dört bir yanında parklar yapıyoruz. Yaptığımız parklarla Kocasinan’ı yeşile bürünmüş bir ilçe haline getiriyoruz. Özellikle daha fazla park ve yeşil alanlar oluşturarak, ilçeyi sosyal alanlar düzeyinde dünya normlarının üzerine çıkarttık. 6 yılda toplam 2 milyon 268 bin metrekare yeşil alanı Kocasinan’ımızın hizmetine sunduk. Park yapım çalışmaları kapsamında güzel ilçemizi, 6 milyon 50 bin 962 metrekare yeşil alana ulaştırdık."

- Hizmet-İş'ten Başkan Palancıoğlu'na teşekkür

Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Melikgazi Belediyesinde çalışan işçilere dağıtılan iaşelerle ilgili Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür etti.

Çelik yaptığı yazılı açıklamada, yürürlükte bulunan toplu iş sözleşmesinde iaşe paketleri ile ilgili hüküm bulunmamasına rağmen geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da üyelere iaşe paketi verdiğini belirtti.

İaşe dağıtılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Çelik, şöyle devam etti:

"Ülkemizin son dönemlerde yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı artan fiyatlar alım gücünü ciddi manada etkilemiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücret müjdesi çalışanları enflasyona ezdirmeyerek devletimize olan güvencimizi boşa çıkarmamıştır. Bu konuda devletimize ve milletimize her zaman güveniyoruz. İnşallah birlikte omuz omuza bu günlerin de üstesinden geleceğiz. Melikgazi Belediyesi’nde çalışan üyelerimize aynı hassasiyetle yaklaşan Belediye Başkanımız Sayın Palancıoğlu’nun çalışanlara iaşe dağıttırması bizleri sevindirdi. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı Başkanımız Dr. Mustafa Palancıoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.